FOLL blir en del av Media Bergen

Ove Grønnevik og Magnar Øyhovden (begge til høyre) Stuart Granlund-Jones, Ståle A. Møystad Østhaug og Eilif Langvad Kiland. Foto: Media Bergen.

 

FOLL blir en del av Media Bergen

Vi i FOLL er stolte og glade for å bli en del av felleskapet i Media Bergen. I mai i år samlet Media Bergen allerede sterke fagmiljøer i Oslo, Bergen og Stavanger under én felles paraply; Apriil, og denne uken ble det klart at vi i FOLL også blir en del av dette felleskapet.

– Dette gjør oss nærmest komplette og betydelig sterkere, sier konserndirektør Magnar Øyhovden i en pressemelding.

 

Vår retail kompetanse var ønsket

– FOLL har fagfolk med meget høy kompetanse og de står bak mange suksessfulle konsepter innen norsk og nordisk varehandel. Denne kompetansen vil supplere det vi allerede har, sier Øyhovden.

– Det vil bidra til at vi får utviklet byrået videre. Samtidig ser vi nytten av å få et samspill med en bredere fagkompetanse. Det får vi gjennom det faglige fellesskapet i Apriil og Media Bergen, sier Byråleder Eilif Langvad Kiland til Kampanje.com.

 

Gleder oss til å bli en del av et
tverrfaglig miljø

Når vi nå slår oss sammen med Media Bergen blir vi en del av en familie med byråer som Per Høj og Apriil. Å samarbeide med slike sterke reklamebyråer er en oppskrift vi vet fungerer.

Media Bergen blir majoritetseier i det nye selskapet, mens nøkkelpersoner i FOLL fortsatt vil være med på eiersiden. Apriil består i dag av følgende fagmiljøer: PR, Reklame, Digital Markedsføring, Story, Design og Event. De fleste medarbeiderne holder i dag til i Bergen og Stavanger, men det er Oslomiljøet som for tiden har størst vekst.

Mer om Apriil:

  • Lansering: 28. mai 2020
  • Bygger på selskapene Apriil PR AS, Apriil Reklame AS, Apriil Story AS, Apriil Reklame Stavanger AS, Apriil Event AS, Apriil PR Oslo AS og Apriil Congress AS
  • Hovedeier: Media Bergen
  • Ca 90 medarbeidere
  • Omsetning: 60-70 mill

 

Media Bergen består av bortimot 30 ulike selskaper, herunder blant annet Per Høj, Oktan, Labs (tidl. Keyteq), Apility, Digitroll, Vangen & Plotz, Cox, Effector, Svensson og Respons Analyse. Media Bergen eies av Ove Grønnevik.

 

Kontaktperson: konserndirektør Magnar Øyhovden, magnar.oyhovden@mbkonsern.no, 404 85 180, Byråleder Eilif Langvad Kiland, eilif@follreklame.no, 996 32 222

 

Aktuelt - FOLL blir en del av Media Bergen