Solkampanje for Travel Retail Norway

Solkrem beskytter!

Ingen liker å bli solbrent og alle vet at solkrem beskytter. Men hvor mange har sett det med egne øyne?

Sommeren er en viktig sesong for Taxfree Retail Norway (TRN), med mange feriereisende som skal sydover for å sikre seg litt sol. Alle trenger solbeskyttelse og TRN har, i tillegg til et veldig stort utvalg solprodukter til taxfree-priser, masse kunnskap og kompetanse også. Men hvordan få frem denne uten å bare virke formanende? Vi viser hvordan solkrem faktisk beskytter.

Show and tell

For selv om solfaktoren som beskytter oss mot de skadelige UV-strålene er usynlig, finnes det teknologi som gjør det mulig å se dette på film:  Gjennom et UV-kamera fremstår solbeskyttet hud som helt sort, og viser tydelig det beskyttende laget solfaktoren gir.

Denne inngangen til å snakke solbeskyttelse, ved å vise hvor godt, eller dårlig, man beskytter seg selv eller barna mot solen, treffer oss emosjonelt.

 

Gode solråd

Det gjør oss mer åpne for å lytte til TRN når de deler sin kunnskap om optimal solbeskyttelse, som at du bør smøre deg med en høy faktor hver annen time, og at du trenger en god håndfull solkrem hver gang.

 

Økt salg

Er man en liten familie på tur blir det faktisk litt, og da er det jo fint at det lønner seg å handle fersk solkrem til taxfree-priser på flyplassen, som jo er siste stopp før man befinner seg under en langt sterkere sol i sydligere strøk.

UV-kamera

Bannere

  • FOLL Reklamebyrå
  • FOLL Reklamebyrå

Film og animasjon / Reklame produksjon / Sosiale medier