Jansens Trampoline skole

Filmer til sosiale medier for Europris

Vil du la Norges beste turner lære barna dine å hoppe på trampoline?

Bli gatens trampolinemester!

Med mindre du vet hvordan du skal lære barna å ta salto eller en Back Flip 360, er det tryggest å la Espen Jansen ta seg av opplæringen.

Espen Jansen, for mange av oss kanskje mest kjent fra Mesterens Mester på TV, er ikke bare Norges beste turner gjennom tidene. Han er også en knallgod trener og helt rå til å hoppe på trampoline.

Europris selger mange trampoliner, men som Espen Jansen sier: Det er mye uvettig hopping i norske hager. Han er bekymret for skader og senskader hos barn som utforsker hopp og triks på egen hånd. Men ingen grunn til å sitte inne for det.

Da Europris fikk Espen Jansen med på laget fikk vi ideen til Jansens Trampolineskole. Hvorfor ikke lære barna å hoppe trygt og sikkert samtidig som de lærer seg nye triks og får masse mestringsfølelse? Sammen med Espen laget vi syv filmer samt teasere til Facebook, Snapchat og Instagram, foruten logo og landingsside. Alle filmer ble produsert sammen med Friksjon Film.

På  europris.no/trampolineskole finner du de syv filmene som tar deg gjennom grunnhopp, styrkeøvelser, sikkerhet, leker og ulike triks.

Se filmene sammen med barna, send dem ut i hagen og la dem bli gatens trampolinemestere denne sommeren!

 

 

Snapchat v1

Snapchat v2

Content Marketing / Film og animasjon / Reklame produksjon / Sosiale medier