Jansens Trampoline skole

Content Marketing / Film og animasjon / Reklame produksjon
jansens trampolineskole
Vil du la Norges beste turner lære barna dine å hoppe på trampoline?

Skikk og bruk på trampolina!

Med mindre du vet hvordan du skal lære barna å ta salto eller back flip 360 på trampolinen, er det tryggest å la Espen Jansen ta seg av opplæringen.

 

Espen Jansen, for mange av oss kanskje kjent fra Mesterens Mester på TV, er ikke bare Norges beste turner gjennom tidene. Han er også en knallgod trener.  Og rå til å hoppe på trampoline. Europris selger mange trampoliner, men som Espen Jansen sier: Det er mye uvettig hopping i norske hager. Han er bekymret for skader og senskader hos barn som utforsker hopp og triks på egen hånd.

 

Da Europris fikk Espen Jansen med på laget, dukket ideen til Jansens Trampolineskole opp. Hvorfor ikke lære barna å hoppe trygt og sikkert samtidig som de lærer nye triks og får masse mestringsfølelse? Sammen med Espen laget vi et knippe filmer (produsert av Friksjon Film), teasere til SoMe samt logo og landingsside. Tilsammen ble det 7 filmer til Youtube, 2 til Instagram stories og Snapchat samt flere variasjoner til Facebook.

 

På  europris.no/trampolineskole kan du se de syv filmene som tar oss gjennom grunnhopp, styrkeøvelser, sikkerhet, leker og ulike hopp og triks. Ut og hopp og bli gatens trampolinemester denne sommeren!

 

 

 

Youtube film

Facebook

Instagram Stories - Teaser