EUROPRIS

Norges Heldigste Par

Innhold på Facebook og andre sosiale medier blir en stadig viktigere del av mediemiksen – også for Europris. Som et resultat av denne utviklingen har FOLL Reklamebyrå og Europris bygget sin egen kommunikasjon på TV rundt hvordan de skaper innhold for sosiale medier.

“Norges Heldigste Par” er et slags realitykonsept med Tonje og Thomas fra Revetal Vestfold som filmer at de bruker og tester produkter fra Europris. Disse filmene publiseres deres egen facebookside, og alle TV-reklamene til Europris viser hvordan paret lager disse SoMe-filmene.

I hele 2018 har de brukt og testet produkter fra Europris. Med 21.700 egne følgere har de oppnådd en spredning og engasjement som er langt større enn antall følgere skulle tilsi. Fra oppstart 22. januar og frem til 17.desember har Norges heldigste par hatt 4,1 millioner videovisninger og Facebookbrukere har brukt 1,3 millioner minutter på videoinnleggene til NHP. Dette er noe av det arbeidet vi gjorde sammen med dem. Vi takker for et lærerikt, morsomt og hyggelig samarbeid!

Se resultatene som gikk på tv og og på Facebook under!

  • resultater NHP facebook

Stupevest!

Julebelysning

Takk for oss!

TV reklame

Content Marketing / Film og animasjon / Sosiale medier